També tenim vida laboral!!!!

martes, 13 de abril de 2010

A veure, a veure...sembla que no treballem perquè només pengem coses al blog del nostre temps d'oci i info sobre el país... però només ho sembla, eh?
Avia't penjarem informació més concreta sobre el que estem fent però, mentrestant, dir-vos que ja estan en marxa bastants tallers d'educació per la pau amb diferents grups i en diferents barris de Bogotá.
De moment estem treballant amb la Fundació Laudes Infantis en temes d'educació per la pau enfocats a habilitats personals, socials i laborals i, també, participem en un taller sobre lideratge. Per altra banda, estem col•laborant amb un programa de l'Alcaldia de Bogotá, fent tallers d'educació per la pau i transformació de conflictes, amb l'objectiu de traspassar la metodologia i els continguts bàsics, a formadors que treballen amb població excombatent de diferents grups armats de tots els bàndols.

Aquestes son tres fotos de la zona d’Usme. Un dels barris on estem donant tallers.
Com veureu és una zona bastant rural encara que enganxada a la gran ciutat, dalt de les muntanyes de Bogotá.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

¿Alguien ha dicho, siquiera pensado, que trabajais poco? Lo dudo. Sois currantas a mas no poder. Gracias por las fotos que nos permiten hacernos una idea de los ambientes en los que os estais moviendo.
Loles

FrancescM dijo...

Ens agrada, també, anar veient i llegint la vostra variada feina al vostre raconet d'internet. L'anem coneixent pel blog i en les xerradetes en directe. Són treballs molt diferents que donen per mooooooltes explicacions... Les anirem seguint amb molt d'interès!

Anónimo dijo...

Hola! Soy Nuri (hija de Mari). Muchas gracias por acercarnos Colombia de un modo tan bonito, a través de vuestras vivencias. Yo estuve hace unas semanas en Ecuador.... el enemigo!
Me encanta la dicotomía que presentáis (una poeta que acerca de una forma íntima la experiencia y una analísta política muy eficaz). Y sí, sí.... queremos más noticias de vuestros proyectos.