Setmana Santa a Salento, Eje Cafetero

domingo, 4 de abril de 2010

Salento és un poblet de 3500 habitants, encara que per Setmana Santa es triplica i els carrers semblen (en hora punta) un formiguer amb un terròs de sucre a l’entrada. Casetes baixes i de colors, gent amable, aroma de cafè i un clima agradable de primavera, de sol i pluja i de verd intens allà on t’arriba la vista. Com diu la lonely planet, “un pueblito de calles cortas y recuerdos largos”.
Hem estat quatre dies d’excursions a peu per la zona, ja que l’entorn es mereix dedicar-li bones caminades. El Valle del Cocora és una vall espectacular que s’obre pas entre grans muntanyes que rodegen el riu Quindio. Ve a ser entre una espècie de Suïssa i el nord d’Espanya però amb algunes zones de bosc selvàtic, palmeres i colibrís.
Us deixem les fotos perquè assaboriu, des de la distància, un tros mes de Colòmbia.

3 comentarios:

FrancescM dijo...

Que boniques les fotos, que bonica l'experiència! Tots disfrutem amb els vostres ulls del verd d'aquestes zones de cafetals..., el recordarem quan assaborim el proper cafetó! També són preciosos aquests petits ocells que són els únics al món que saben volar marxa enrere, màgics! Volem seguir viatjant i vivint l'experiència colombiana amb vosaltres, endavant!

Anónimo dijo...

preciosas las fotos y el lugar. Sin duda habrá que ir a conocerlo cuando os visitemos. A juzgar por las imágenes, también estábais en el " eje maderero" y sumergidas en la niebla.
Y me encanta que no todo sea trabajo, que encontreis también la forma de disfrutar el país.

Loles

Anónimo dijo...

Bueno, muy anónimo no es el comentario... pues lleva firma. Pero bueno, la técnica y yo en general no nos llevamos muy bien.

Loles